/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Mijn naam is Linda in 1999 kreeg ik mijn elfennaam Fairyina
Deze is speciaal voor mij gekozen en heeft een persoonlijke betekenis.

Als HSP en Indigo nieuwetijdskind was ik me al vroeg bewust van spiritualiteit. Ik pik gemakkelijk gevoelens op van anderen en ik heb een sterke verbinding met de natuur.

Op mijn twaalfde leerde ik voor het eerst echt aarden en las ik boeken over dromen, en spiritualiteit. Zo leerde ik over spreuken, mengsels en stenen.

In 2005 wist ik het zeker het was elfenamagie! Door eigen ervaringen op te schrijven en toe te passen ontwikkelde ik een hele zelfstudie van de ontwikkeling van de energie van de natuur en elfenmagie.

In 2007 kwam mijn droom uit, een website met elfenspulletjes die ik zelf maakte.

Zo ben ik in 2010 in aanraking gekomen met reiki en haalde mijn reiki 1 en 2 Certificaat in de Usui methode. Ik volgde een cursus in chakra`s en kleuren.

Ik leerde te werken met energie die ik nu gebruik met de energie van de aarde en gaia voor inwijdingen in het elfinisme.

Ik werk met elfenmagie, energie en elfinisme, en ik leer nogsteeds.

Zo wil ik dit graag aan jullie doorgeven.
25497340_1878551502219795_1185430779_nkopie01.jpg
 
laat je betoveren, sta open en ontvang.

Mijn cursussen en opleidingen:
Reiki 1 en 2
Kleurenmagie
Tarotlegging
Elfenorakelkaartleggen
geneeskrachtige werking van stenen
"de groene kracht" geneeskrachtige kruiden
Chakra healing
Intuïtieve ontwikkeling.
E.F.T. Emotional freedom techniek
zelfstudie kwantumfysica kwantumgenezing.
zelfstudie natuurwetten de wet van de aantrekkingkracht. the life foundation
Elfen KI master + certificaat
Fairy healing
NLP Neuro Linguïstisch Programmeren