/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Ik werk met de energie van de natuurwezens elementalen ookwel elfemagie genoemd.
Deze natuur energie is heel zacht fijntjes en heeft een lichte lila trilling!!

Wil je ingewijd worden op afstand in het elfinisme, deze energie ervaren en een certificaat ontvangen?

Ik als elfen Ki master in het elfinisme kan deze energie door middel van het sturen op afstand deze universele elfen natuurenergie aan jullie doorgeven.

Waarom... zo'n inwijding?

Het is gemakkelijk om jezelf te verliezen in de emoties of gedachten van andere mensen. U kunt echter verder gaan met vrede, rust, bewustzijn van je lichaam, en wordt geaard. Je hoeft niet negatieve energie van anderen te voelen of over te nemen!. Je kunt je eigen energie versterken en zorgen voor licht-energie met behulp van de kracht van je geest....en ik help je daarbij.
Als kind kon je nog onbezorgd fantaseren over sprookjes, nadat je volwassen bent hebben veel mensen deze magie verloren, en laten zich meevoeren door de stroom van het dagelijks leven.
Elfinisme helpt je weer "geloven" in magie elfen en stelt je open voor boodschappen uit de natuur.

Ik geef deze inwijding op afstand, daarbij stuur ik mijn energie naar je toe, en reik je een heus Elfinist certificaat uit inclusief een elfennaam.
 
Wil je ook ingewijd worden? ga naar de shop en bestel direct.